7 Måder at få Flere (Rigtige!) Instagram-Visninger | SMMSUMO

Opret historier, når dit energiniveau er højt

For at skabe engagerende historier har du brug for en positiv tankegang. Hvis du er stresset og prøver at gøre for meget, eller hvis du er genert i kameraet, vises det i det indhold, du producerer (såvel som på dit ansigt), hvilket kan slukke for dit publikum.


Eksperimenter med længere video

Der er tilgængelige værktøjer, der giver dig mulighed for at oprette længere videoer til Instagram-historier. Længere videoer giver dig ikke kun mulighed for at fortælle en længere historie, men får også flere muligheder for at engagere dig med dit publikum.


Gør hashtag-forskning; Brug hashtags i hvert indlæg

Uanset om du har nul tilhængere eller tusinder, hashtags er dine bedste venner på Instagram. Instagram gør det nemt for brugerne at indtaste nøgleord (hashtags) for at finde nye ting at lide og nye mennesker til at følge.
Derfor er det vigtigt for effektiv Instagram-marketing at finde de rigtige hashtags, der skal bruges til dit indlæg.
Det kan være lidt vanskeligt at undersøge hashtags med Instagram, når du bruger appen. Men en nem måde at komme i gang er at undersøge, hvilke hashtags dine konkurrenter bruger.


Vis, hvad du gør på en kreativ måde

Fokuser på den løsning, du leverer, ikke på de produkter, du sælger. På Instagram er det vigtigt at tilføje værdi til dine kunder og se smuk ud, mens du gør det. Undervurder aldrig det faktum, at dit vigtigste aktiv (og undergang) på dette sociale medienetværk er visuelt indhold.
Hvis din virksomhed er serviceorienteret, skal du fokusere på at fremvise processen bag levering af tjenesten. Vis din virksomhedskultur, del din mission med verden, eller del bare nogle tip og guider. Det er muligt at uploade fotos, korte videoer (svarende til GIF’er, kaldet Boomerangs) og videoer op til et minut i længden.


Skab forventning og tilbyder eksklusivitet

At holde dine kunder interesserede er en væsentlig del af enhver effektiv marketingkampagne. Beløn ​​dine loyale tilhængere med eksklusivt indhold. Lad dem være de første til at vide om nye produkter, tjenester eller begivenheder. Opret teaser-fotos, der bygger forventning eller tilfredsstiller nysgerrighed til dine nye udgivelser, kontoråbninger eller butikker. Denne type forhåndsvisning får dine Instagram tilhængere til at føle sig specielle og holder dem tilbage igen for mere information om insider.


Skriv en overbevisende billedtekst

Siden Instagrams tidlige alder har tiden ændret sig. Folk har ændret sig. Tendenserne har ændret sig. Den lange, overbevisende billedtekst kan få dine indlæg meget højere engagement. Tænk på det som et nyt blogindlæg.
Hvorfor bekymre sig? Fordi Instagram genkender, hvor lang tid folk bruger på billedtekst, uanset om de læser det eller ej. Det er en del af Instagram’s algoritme. Gør dit bedste for at brainstorme så overbevisende billedtekster som muligt.


Giv dit indlæg en betalt boost.

Selvom det er dejligt at få vist dit indlæg på en kanal, er det ikke nok. Du skal hjælpe dit indlæg med at blive rødt varmt. Når dit indhold er knyttet til kanalen, skal du køre masser af trafik til det hurtigt. Dette vil hjælpe med at skubbe dit indlæg til toppen af ​​kanalen, i modsætning til bare at være angivet på kanalen i femte position (eller hvor det endelig vises). Du skal komme til det øverste sted. Hvordan? Brug et par dollars på INSTAGRAM-profilen. Dette vil hjælpe dig med hurtigt at køre masser af trafik til din INSTAGRAM-profil. Eller besøg SMMSUMOs websted, de leverer INSTAGRAM-pakke af høj kvalitet og 2-årig udskiftningsbeskyttelse på hver service med MoneyBack-garantee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *